If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като помня корсата с 2 LET-a дето беше около 700bhp, тия 485 дето ги цитира статията малко "скромни" ми се виждат за тия арезета... Не, че не е уникална колата де, просто по цитирания пауър изглежда като само да ги е забол моторите, а пък на 3.2-то отзад доколкото виждам генерацията му има-няма 50 сантима тотална дължина примерно...
Проекта без съмнение е уникален и тия дето са го реализирали могат само да се гордеят с познанията си
Нали не забравяме че килограмите на колата тук са разпределени на 2х240 коня и товара в/у двигателите е доста по малък при нормално каране та незнам колко ще изхарчи Моята в момента след малко тунинг на заварка харчи макс 14,8
П.С. Така и не съм я видял тая бимоторе да и раздава цялата газ както трябва дали със синхронизацията на моторите всичко е ок ?
Нали не забравяме че килограмите на колата тук са разпределени на 2х240 коня и товара в/у двигателите е доста по малък при нормално каране та незнам колко ще изхарчи Моята в момента след малко тунинг на заварка харчи макс 14,8
П.С. Така и не съм я видял тая бимоторе да и раздава цялата газ както трябва дали със синхронизацията на моторите всичко е ок ?
Аз съм убеден че няма как да се синхронизират на 100%
И изобщо какво се печели от два двигателя
Поне единия да беше електрически за джиткане градско
Абе грубо го казах дето се вика, щото дори той самия няма да знае
Comment